Wandelende sparringpartner, coach, adviseur

COVID-19 is een accelerator

We worden creatiever, innoveren sneller en leren sneller. Dat geeft meer stress, en als je goed in je vel zit, dan is dat een sterke stimulans om nog beter te presteren. Sommige mensen worden er wel moe van. En anderen heel moe.

Die mentale en fysieke vermoeidheid kan je met de PACE aanpak snel omzetten tot meer focus, meer rust in je hoofd, meer variatie in je aanpak van je meetings, meer impact in je communicatie.

Dat kan beter

Meer en constructief communiceren. Beter connecteren, elkaar beter leren kennen. Dat draagt bij aan het werkplezier, aan de mentale fitheid en je houdt het langer vol. Saaie video meetings, lange monologen, het uitzetten van de camera, het aanzetten van het geluid: dagelijkse stresserende kost.

Inspiratie nodig om je team optimaal te leren communiceren en b├ęter te laten samen werken in deze nieuwe virtuele wereld? Ik ben je sparringpartner, daag me maar uit, en liefst in de natuur. Dat werkt prima. Een wandeling in open lucht, praten, luisteren, ventileren, letterlijk en figuurlijk weer op adem komen. Ontspannen en letterlijk ‘inspireren’ tegelijk. Daarna volgt een ‘wrap up’ in het mobiele kantoor. De nieuwe PACE caravan die staat aan de rand het bos of het park vlak in je buurt. Zo doen we dat tegenwoordig. Ik had al heel wat gesprekken met C-levels in park en bos. Hieronder een foto in Brussel, Terkamerenbos.

Benieuwd?

Investeer 15 minuten via ZOOM – ik heb een professional account en nodig je graag uit.

Ik wens je een gezonde eindsprint van een memorabel jaar!

Wim

caravaninside1 caravanterkamerenbos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + three =