Digitale Teambuilding dat kan vanaf NU

SOCIAL CONNECTING – MENTAAL GEZOND – DIGITAAL FACILITEREN – VANUIT UW én ONS KOT! – VISUAL REPORT – ONE TEAM ook ONLINE –

 

Ben je op zoek naar iets interessant én leuk om jouw thuiswerkend team mee te verrassen?

Een teambuilding, jaarlijks personeelsfeest, personeelsuitstap in de zomermaanden, een gezellige afterwork… dit alles is nu niet mogelijk.  Psychologen waarschuwen ons voor het gebrek aan verbinding met elkaar, en net dat overkomt ons nu, … of toch niet…

Iedere MANAGER of BEDRIJFSLEIDER die op een originele manier zijn/haar team -dat nu noodgedwongen van thuis uit werkt- wil belonen/stimuleren kan bij ons terecht. Een knuffel, een hug: het komt terug. Nu is dat ànders en is deze onwennige situatie zorgt soms voor frustratie. Lange online meetings, hoofdpijn, gebrek aan focus, aan goesting.Nood aan een ONE TEAM gevoel ONLINE? Wij faciliteren dat graag! SOCIAL CONNECTING in de praktijk.

Onze ervaring om een groep in levende lijve verrassend snel elkaar beter te leren kennen, beter te begrijpen, beter te waarderen met onze Performante aanpak hebben we nu klaar op digitale wijze.

Wij faciliteren je team om op een originele, verrassende en effectieve mannier gedurende ±3u met elkaar te connecteren, begeleid door 2 coaches, experten in verbinden. Wim Rombaut en Sven Van wettere begeleiden jouw team vanop een digitaal platform (jij kiest) zodat ze hernieuwd en ànders kennis met elkaar kunnen maken via interessante vragen, ludieke opdrachten en spraakmakende interventies, alles vanop afstand.  Iedereen thuis, vanuit zijn of haar kot, en toch verbonden met elkaar!  Dit concept is opgebouwd rond het PACE model dat zijn waarde in grote en kleine organisaties al bewezen heeft: Presteren/Pauzeren op een Authentieke, Constructieve en Enthousiaste manier.

  • Authentiek focust op de medewerker: “wat kan/wil jij vertellen over jezelf aan collega’s, mogelijks iets wat de anderen zal verbazen?”, “wat heb jij nodig om nu goed te functioneren?”, “wat doet deze situatie met jou?”, … ‘social distancing ‘ smeden we om tot ‘social connecting’.  in ACTIE! 
  • Constructief is te begrijpen als: “hoe ga je op een constructieve manier om met deze situatie?”, “wat doe je al goed en wat kan er beter?”,  Korter en krachtiger meetings. Tips en tricks.
  • Enthousiast als kers op de taart: “waar kijk jij nu naar uit?”, “wat zorgt voor een geluksgevoel?”, vanuit je kot toch fun en functional aan de slag, in je jogging en je slippers als je wilt.

We leveren kwaliteitsvol maatwerk en door ons bijzonder goed voor te bereiden – een grondige intake met jou als manager, teamlead, eigenaar – garanderen we dat, na deze korte en krachtige teambuilding, jouw thuiswerkende medewerkers met hernieuwde energie, én met een bredere kijk op elkaars functioneren, opnieuw enthousiast aan de slag gaan!
Dit is jouw uniek cadeau aan hen! Sven en ik zijn er klaar voor!  contact wim@wimrombaut.be

Wim

PS we begeleiden dit met twee, inclusief een visual report zoals de visual hierboven, getekend ter plaatse door Wim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 9 =