Trainer

Training geven is een vak. Het vergt ervaring, vaardigheid, passie, interactie, humor, enthousiasme en motivatie. Dat is ons aanbod en onze expertise. 

Met het High PACE model als praktische tool wordt uw managementteam in no time gemotiveerd tot meer focus, meer energie, meer uithoudingsvermogen. De kerncompetenties van uw managers zijn op niveau, anders zitten zij niet op hun plaats. Het zijn topatleten op bedrijfsniveau.  Klassieke fouten zoals multitasken, altijd beschikbaar zijn, te weinig breaks inlassen, zich verliezen in details, gebrek aan conditie: het vreet energie, het kost rendement. Het kan anders en beter. Leiding geven met impact in 2016 garandeert een hoger engagement in het team. De kwaliteit van diensten en productie stijgt en het ziekteverzuim daalt. Geen excuses meer: vanaf vandaag is een training een leerrijk feest met direct toepasbare tools en tips. Inspiratie bij jou gebracht uit het boek “mental training voor executive managers” van Jason Selck.

exectoughnesspic

Een tweedaags seminarie of een stomende korte training van 90 minuten voor een volle zaal. Het kan allemaal.

4 modules om beter te presteren

Er zijn 4 topics per module: fysiek, emotioneel, rationeel, fundamenteel. In iedere training zitten de PACE elementen als fundamenten:  Presteren – Authenticiteit – Constructief communiceren – enthousiasme delen. Klik op het aanbod, trainingen zijn altijd à la carte.

contact_knop