Speaker

Wilt u leren spreken met meer impact of wilt u een spreker uitnodigen met impact?  Hebt u ook genoeg van overvolle slides en een eindeloos taterende spreekfontein op het podium? Luister u het liefst naar een gepassioneerde, overtuigde en overtuigende verteller – met inhoud – die het publiek scherp houdt van de eerste tot de laatste seconde van zijn betoog? Spreker en spreektrainer Wim Rombaut is er klaar voor. 

Wim Rombaut als spreker

10 % talent, 90 % werken, herhalen, trainen: zo bereik je in iedere branche een hoger niveau. Dit geldt ook voor  spreken voor publiek. Jaarlijks geeft Wim meer dan vijftig presentaties en speeches. Op vraag van Nestlé, de nummer één in wereld op gebied van food and beverage, ontwikkelde hij tussen januari en juli 2014 een speech over het “sprekersvak”. In september 2014  presenteerde hij in het hoofdkwartier van Nestlé in Zwitserland … “the art public speaking” in het Engels voor een internationaal publiek. Het bleek een voltreffer.  Meer dan 30 topmanagers scoorden deze 90 minuten durende “performance” 4.7 op 5 betreffende “relevantie” voor hun job. Testimonials van de organisatoren op aanvraag.

De inhoud van alle  speeches die Wim geeft worden op maat voorbereid met de opdrachtgever. Domeinen: coachende vaardigheden voor managers, mentale training voor managers, constructieve communicatie, self management, presentatietechnieken, vergadertechnieken en teamspirit.

De benadering is zeer interactief, motiverend en zet aan tot actie. Het 3 E-principe wordt consequent en resultaatgericht tot een bruisende cocktail gemixt:  Education – Entertainment – Empowerment. Het resultaat? Mensen gaan Enthousiast naar buiten en hebben besloten voortaan dingen ànders aan te pakken. Ze engageren zich om minstens Eén actiepunt te gaan oefenen of in de praktijk om te zetten.

Presentaties, klik hieronder en ontdek vijf verschillende presentaties van 90 minuten. Kan ook korter of langer.

contact_knop

Wim Rombaut als ‘train the trainer’

The art of public speaking: deze ‘spreekvaardigheden’ kunnen worden aangeleerd. 10 % talent volstaat. Een up to date benadering van het spreken voor publiek wordt aangeboden in een workshop van twee tot drie dagen. In oktober 2014 trainde Wim 12 professionals van Nestlé die wereldwijd een opleidingsprogramma uitrollen. De reacties waren unaniem zeer positief, en voor 2015 is de vervolgtraining reeds geboekt. Basisprincipes, lichaamstaal, “less is more” (slides, words…), beïnvloeding van het publiek, start -en finish strategie… u leert het allemaal. Bovendien krijgt u persoonlijke feedback op basis van video opnames, en een persoonlijke zeer gedetailleerde evaluatie. Er werd een uniek en sterk PACE speakers evaluatie systeem uitgewerkt om uw sterkten en zwakten in kaart te brengen.

In een ‘train the trainer-sessie’ van 90 minuten komen we tot de essentie van wat nodig is om te spreken met meer impact en minder stress. Op een vlotte manier  leert u de techniek en methodiek om boeiende presentaties te geven die bij blijven.  Het bewijs hiervan in Zwitserland:  begin september 2014 was de 90 minuten ‘performance’ de inspiratie om zes weken later met 12 trainers twee dagen intensief aan de presentation skills te gaan werken.

Persoonlijke training om te spreken met impact is uiteraard een goede optie. Wim trainde al vele managers, tot op de laatste dag voor hun speech, om vlot, overtuigend en sterk op het podium te staan.

Presentaties

contact_knop