Coach

Als ervaren ondernemer en gecertificeerd coach met 30 jaar corporate ervaring train en coach ik ondernemers, managers en topsporters. Ik ontwikkelde de PACE methodiek en het PACE model als instrument en inspiratiebron. Mijn klanten zijn zeer gedreven om zelf nog beter te presteren – de voorbeeldfunctie is van fundamenteel belang – en hun team op een optimaal niveau te begeleiden en te leiden. De mentale  training die je wordt aangeboden heeft een ongekend potentieel. In de U.S. is een “performance coach & trainer” een beter bekend begrip dan in Europa. Men durft er duidelijker zijn: “ik wil beter presteren, hoe doe ik dat?”. In deze hectische tijden is een professionele begeleiding vaak een zeer goede investering.

Find your ideal PACE: Improve  you PERFORMANCE level in an AUTHENTIC, CONSTRUCTIVE and ENTHUSIASTIC way. 

Wim Rombaut als personal coach

Door de intensiteit en de kwaliteit van de PACE methodiek kunnen we op korte termijn veel meer bereiken dan bij een klassieke aanpak. Het trainen van mentale en fysieke technieken verloopt snel en efficiënt. Ik coach zittend in jouw bureau, wandelend in de natuur, fietsend op veilige paden waar we rustig kunnen praten.  Je traint op concentratie, ontspanning, constructief denken en positief formuleren. Jij bepaalt het programma en de PACE – het tempo. Ik volg op met mail, sms, apps en stimuleer je tot regelmatige mentale en fysieke training.

Wim is unique. He is one of those very few people that are actually capable of improving one’s mental and physical strength and stability, allowing on to perform better. He has worked wonders for me.

Piet Battiau, Head of comsumption Taxes Unit Organisation for Economic Co-operation and development (OECD)

Thema’s

  • Presenteren met effect en hedendaagse public speaking technieken: Bij Nestlé in Zwitserland scoorde deze opleiding meer dan 90 % bij alle deelnemers. Spreken voor publiek is constructief omgaan met stress, met de reacties van de zaal, met de verschillende verwachtingen van iedereen. Dat kan je snel onder de knie krijgen.
  • Zelfmanagement: keihard keuzes maken om performanter te worden, te doseren, te delegeren, en meer ‘me-time’ te voorzien.
  • Leiderschap en coachvaardigheden: hoe krijg ik dingen gedaan op een natuurlijke manier, zonder forceren. Hoe gaat het team voor mij en voor elkaar door het vuur.
  • Constructief communiceren: Kort, krachtig, duidelijk en constructief. Dat wordt onze nieuwe communicatie cultuur. In mails, telefoons, meetings: iedereen maakt het voortaan korter en opbouwend.

Wim Rombaut als teamcoach & trainer

 

4 – 12 of 24 uur ‘off site’ met je team.

We bespreken met de teamleider de topics, indien gewenst bevragen we de deelnemers vooraf naar hun doelen/verwachtingen, we bereiden samen het programma voor van de  4 – 12 – 24 uur in functie van jouw doelstellingen. Het is een frisse mix van fysieke ontspanning en mentale focus op de prestatie van het team, de teamspirit, en de performantie van ieder teamlid afzonderlijk. Deze teamcoaching kende succes bij heel wat teams van KMO’s tot multinationals sinds 2013 tot nu, de follow-up zorgt voor blijvend effect. En onze klanten blijven trouw. Steeds vaker komen we jaarlijks terug.

Sinds 1 mei 2016 ben ik “trainer in residence” in het fantastische  Seminariecenter Pladutse3 te Oudenaarde   Daar is de service van de gastvrouw Kristel en de gastheer Wim tot in ieder detail verzorgd. We gaan er samen voor gezonde voeding, gezonde ontspanning buiten in de natuur aan de voet van de Koppenberg, gezonde concentratie in de mooie,  in licht badende ruimtes.

Voor trainingen mèt overnachtingen bevelen we jou Hotel Torenhof aan in Sint-Martens-Latem.  Zeer verzorgd, mogelijkheden tot kookworkshops, winetasting, boswandelingen, alles geïntegreerd in een programma dat we op jouw maat samenstellen.

Binnenkort openen we onze eigen trainingsruimte te Ronse.  Aan de voet van de hellingen van het muziekbos. Dagtrainingen, coachings en meetings in het midden van de rustige natuur brengen je in de juiste stemming om de PACE-filosofie en het PACE-denkmodel te leren kennen en te leren toepassen.

Wim is a very passionate trainer. He’s a master in revitalising teams and can truly bring them to a higher level.

Patrick Vanbelleghem, BDO

 

contact_knop